Vad kostar det att driva en kennel?

För dig som funderar på att driva en kennel kommer detta att vara något som du verkligen ska tänka på under en mycket lång tid innan du bestämmer dig. För det första kommer detta att innebära ett mycket stort arbete och ett ansvar som gör att du nästan inte kommer att ha tid med något annat. Är du pensionär så kan detta vara helt perfekt, medan det om du har ett fast arbete med fasta tider kan vara något som är helt omöjligt. Det finns dock något annat du bör ha i åtanke när du funderar på att starta en kennel. Detta är att du kommer att behöva en hel del pengar i startkapital.

Här kan du i och för sig som många andra som börjat i denna bana redan äga stora bitar land som du inte vet vad du ska hitta på med. Finns det då ett intresse att starta en kennel ska d3scottish_terriers (1)u givetvis satsa på det. Ge dig dock aldrig in på en ekonomisk satsning i en kennel om du har för avsikt att tjäna mera pengar på denna investering. Att starta och driva en kennel ska enbart baseras på ditt stora intresse och att du verkligen älskar hundar.

För alla de som går in med en avsikt att tjäna pengar på hunduppfödning kommer detta snabbt att bli en mycket kall dusch. Här handlar det nästan alltid om att du som uppfödare får betala mer än vad du tjänar vid en försäljning av en eller flera av dina hundar. Med detta i faktalådan kanske du inte längre tycker att detta verkar vara en så bra idé. Det finns dock massor av människor som gör detta för sitt stora intresses skull och är det något du anser att du kommer att ha råd med så är det helt enkelt bara att köra igång.