Det finns många människor i Sverige som är hundägare och det finns förmodligen ännu fler som går och drömmer om att bli det. De flesta av dessa människor blir bra ägare av hundar och visar det ansvar som krävs för att få ha rätten att kalla sig för hundägare. Nu finns det i lagens mening inget som talar om hur du ska vara för att kunna kallas för hundägare, men bland alla som äger en hund finns det ett tyst samarbete för att ta bort alla de som inte behandlar sina hundar på rätt sätt. Nu är detta inte bara det som denna sida ska handla om, utan här kommer du att få veta mycket om hur det är att vara hundägare.

Du kommer även att få lite kort information om kennlar och hunduppfödning. Är detta något du kan utföra hemma eller måste du ha en kennel för attdownload få göra detta? Kanske är det en fråga som egentligen inte många varken tänker på eller känner till. Hur som helst kommer du att få reda på även detta om du väljer att läsa vidare på denna sida. Här är du helt enkelt välkommen till en sida som generellt sett informerar om hundar.

Förhoppningen är att du ska få en trevlig läsning och att det kanske samtidigt ska ge dig lite kunskaper som du inte redan hade. Speciellt för dig som funderar på att bli hundägare kan denna sida vara en språngbräda till att söka mera specifik information om det du vill veta.